Diensten

De medewerkers van Gafco gaan dagelijks tot het uiterste om jou als installateur te helpen. Hoe lastig de technische omstandigheden ook zijn en op welke locatie dan ook. 
 

Zo staan wij klaar voor elke technische uitdaging en denkt een team van gedreven technische en logistieke specialisten op basis van meer dan 50 jaar ervaring en een persoonlijke no-nonsens benadering mee met het vinden van de meest efficiente en werkbare oplossing voor elk project.

Ben je benieuwd wat Gafco voor je kan betekenen?


Technische ondersteuning

Onze specialisten adviseren deskundig over optimale toepassing van ons assortiment. Desgewenst denkt Gafco mee over ontwerp, berekeningen en componentselectie voor specifieke systemen volledig op maat en biedt oplossingen buiten de traditionele kanalen om.Optimale logistiek, dag en nacht

Ons assortiment bestaat uit meer dan 20.000 artikelen. Een groot deel hiervan ligt bij ons op voorraad en kunnen wij de volgende werkdag afleveren. Heb je de producten direct de volgende ochtend al nodig? Laat jouw bestelling dan bezorgen bij de meer dan 20 afhaalpunten verspreid door het hele land. Dankzij onze nachtdistributie liggen de bestelde artikelen daar vanaf 7.00 uur klaar. Zo kun je ’s morgens direct aan de slag.Digitale ondersteuning

Gafco werkt doorlopend aan digitale tools, applicaties en diensten die het werk makkelijker maken. Zo biedt Gafco onder meer de mogelijkheid om elektronisch te factureren en voor electronische orderverwerking. Wil je meer weten over de digitale mogelijkheden? Neem contact op met jouw vertegenwoordiger.