Nieuws

Forse groei van aanbod airconditioning

Redactioneel

Airconditioning is een groeimarkt. De techniek is gewild bij eindgebruikers, en steeds meer installateurs verkopen, monteren en onderhouden ze.

Nieuw en exclusief bij Gafco: airconditioning van Nefit Bosch

Bedrijfsnieuws

De nieuwe airconditioningsproducten van Nefit Bosch zijn vanaf medio april exclusief verkrijgbaar bij Gafco. De toevoeging van diverse single- en multi-split varianten van Nefit Bosch is de volgende stap in de doorlopende uitbreiding van ons assortiment airconditioning.

Conex Banninger Maxi Pro perssysteem

Bedrijfsnieuws

Het assortiment van Gafco is uitgebreid met het Maxi Pro perssysteem van Conex Banninger. Het MaxiPro-systeem is een innovatief perssysteem dat geschikt is voor airconditioning en koeltechnische oplossingen. Het is een robuust perssysteem dat toegepast kan worden voor het maken van permanente verbindingen.

Exclusief bij Gafco: airconditioning van Inventor

Bedrijfsnieuws

De moderne en kwalitatief hoogwaardige single split en multi split airconditioning van Inventor is exclusief beschikbaar bij Gafco. Inventor, opgericht in 1966, is al meer dan 50 jaar een begrip in de airconditioning markt en staat vandaag de dag in meer dan 50 landen bekend om zowel de hoge kwaliteit als de hoge servicegraad.

AF/ArmaFlex Evo: De veiligste AF/ArmaFlex ooit

Productnieuws

Armacell is er opnieuw in geslaagd. Na de lancering in 1978 heeft Armacell de AF/ArmaFlex premium oplossing voortdurend verbeterd. Nu presenteren zij in de achtste generatie een nieuwe AF/ArmaFlex technologie. De veiligste ooit.