Nieuws

Wij zijn verhuisd

Redactioneel

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Gafco haar deuren heeft geopend op een gloednieuwe locatie in Waddinxveen sinds 25 januari.

Even voorstellen: Tjarda Stolkwijk

Redactioneel

Gafco heeft een nieuwe accountmanager voor het rayon West-Nederland: Tjarda Stolkwijk. Per 1 december 2023 is Stolkwijk enthousiast gestart in zijn nieuwe functie. “De klantgerichte visie van Gafco past helemaal bij mij’’, zegt hij.

Inventor blijft groeien

Redactioneel

Het merk Inventor blijft aan de weg timmeren in de markt van klimaattechniek. Vanuit Griekenland is het inmiddels wereldwijd actief in meer dan vijftig landen. In Nederland is Gafco Koude & Klimaat de exclusieve importeur van Inventor. De focus ligt op voortdurende verbetering: beter, zuiniger en schoner.

Verholt: specialist in meetapparatuur

Redactioneel

De verplichte kalibratie van de meetinstrumenten nog niet gedaan? Verholt kan je daarbij helpen.

Volgens de BRL100 moeten manometers, thermometers, vacuümmeters, weegschalen en lekdetectieapparatuur jaarlijks gekalibreerd worden. Het kalibreren van meetinstrumenten is essentieel om nauwkeurige metingen te garanderen en de betrouwbaarheid ervan te waarborgen.

Gemakkelijk digitaal administreren met Climatools

Redactioneel

Elke BRL 200-monteur die koeltechnische handelingen uitvoert, moet onder de vlag van de BRL100 werken. Climatools helpt je van A tot Z bij het behalen van je BRL100 certificering, zodat je zeker bent van je zaak.