Inbedrijfstelling

Voor het inbedrijfstellen van een airco installatie dien je als bedrijf BRL100 (F-gassen) en als monteur BRL200 gecertificeerd te zijn. Ben je (nog) niet in het bezit van deze certificering en wil je de installatie wel netjes in bedrijf laten stellen? Dan kan Gafco dit voor je regelen met behulp van haar zusterbedrijf Splitfix.
 

Wat doet Splitfix?

Splitfix sluit voor jou de koeltechnische leidingen van de airconditioning aan, voeren een lekdichtheidstest uit met stikstof, vacumeren de installatie en stellen hem voor je in bedrijf.Gemakkelijk bestellen in onze webshop

Je bestelt via Gafco.nl een airconditioningsysteem en daarbij kan je eenvoudig de F-gassen inbedrijfstelling aan je bestelling toevoegen. Zie in onderstaande tabel welke artikelnummers je daarvoor kunt gebruiken. Na het plaatsen van de order zal Splitfix contact opnemen om een afspraak te maken voor de F-gassen handelingen.

 

Aandachtspunten en montagevoorwaarden

In onderstaand document vind je meer informatie over wie welke werkzaamheden dient uit te voeren, de belangrijkste aandachtspunten en de montagevoorwaarden.

  Download hier de aandachtspunten en montagevoorwaarden