Nieuws

Bock lanceert nieuwe serie LSPM-motoren

Productnieuws

Als een van 's werelds technologie- en innovatieleiders in de ontwikkeling van milieuvriendelijke en economisch verantwoorde oplossingen op het gebied van koelinstallaties, warmtepompen en warmteterugwinning heeft Bock een van 's werelds grootste portfolio's van compressoren voor natuurlijke koudemiddelen zoals CO2 (R744), koolwaterstoffen en andere koudemiddelen met een laag GWP. BOCK breidt zijn transkritische compressorportfolio voor het koudemiddel R744 (CO2) uit met een nieuwe serie met LSPM-motortechnologie (Line Start Permanent Magnet). De marktintroductie van dit nieuwe productassortiment is inmiddels gestart en de productie is gestart van drie compressormaten. 

WICU®Clim is een geïsoleerde koelleiding volgens brandklasse BL-s1, d0, EN 13501-1

Productnieuws

WICU®Clim is voorgeïsoleerde koperen buis die wordt gebruikt in koel-, airconditioning- verwarmingstoepassingen. WICU®Clim wordt geproduceerd in inch-afmetingen. De koperen buis wordt geproduceerd volgens de standaard EN 12735-1.

Siesta Perfera: voor een comfortabel klimaat in huis

Productnieuws

Waarom kiezen voor het Siësta Perfera wandmodel?  Het maakt niet uit hoe slecht het weer buiten is, zolang je binnen maar kunt genieten van optimaal comfort. Als een koele zomerbries weet Siësta Perfera instinctief/als vanzelf hoe het voor een perfecte ruimtetemperatuur in jouw leef- of werkomgeving kan zorgen.

Gafco levert nu ook emissievrij met elektrische truck

Redactioneel

Een deel van de bestellingen bij Gafco wordt in de Achterhoek nu permanent emissievrij bezorgd. Rensa Family Company, het logistieke zusterbedrijf van Gafco, bezorgt die bestellingen sinds mei 2022 met een elektrische vrachtwagen. De inzet van het voertuig is de volgende stap in de realisatie van onze ambitie om in 2030 klimaatneutraal te zijn.

Inventor; het gevoel van ultiem comfort & bescherming

Productnieuws

Inventor airconditioning kan verwarmen en koelen 
Het huidige gebruik van airconditioning is meer dan alleen koelen. Simpel verwarmen waar nodig en daarmee een hybride oplossing in combinatie met de bestaande ketel of comfortabel verwarmen van gewenste ruimtes in jouw woning of bedrijf.