Nieuws

Nieuwe innovatieve wandmodellen Inventor verbeteren thuiscomfort

Redactioneel

Inventor heeft recentelijk twee innovatieve wandmodellen aan haar assortiment toegevoegd. Met deze nieuwe modellen, de Inventor Neo en de Inventor Leon, streeft Inventor ernaar om thuiscomfort te verbeteren en tegelijkertijd te zorgen voor een gezondere leefomgeving. Met geavanceerde technologieën en gebruiksvriendelijke functies bieden de Inventor Neo en Inventor Leon airconditioners een perfecte balans tussen prestaties, efficiëntie en comfort.

Fieldpiece Valve Core Removal Tool vereenvoudigt HVACR-onderhoud

Productnieuws

Fieldpiece introduceert de nieuwste toevoeging aan haar assortiment: de Valve Core Removal Tool (VCRT). Dit innovatieve gereedschap is ontworpen met veelzijdigheid, slimme functies en grondigheid in gedachten, om technici te helpen bij het vereenvoudigen, versnellen en verbeteren van hun werkzaamheden.

Siesta van Daikin: innovatie, comfort en effici├źntie ineen

Productnieuws

Het Siesta wandmodel van Daikin is een toonaangevende keuze voor installateurs die streven naar superieure klimaatoplossingen voor hun klanten. Met een indrukwekkend scala aan geavanceerde functies en ingebouwde intelligentie, biedt het ook aanzienlijke energiebesparingen.

Behaal en behoud je BRL 100 met Climatools

Redactioneel

Elke BRL 200-monteur die koeltechnische handelingen uitvoert, moet onder de vlag van de BRL 100 werken. Climatools helpt je van A tot Z bij het behalen én behouden van je BRL 100 bedrijfscertificering, zodat je zeker bent van je zaak.

Ontdek de nieuwe Aircowijzer

Redactioneel

Onze nieuwe Aircowijzer is uit. Een aircosysteem selecteren en de juiste installatiematerialen vinden, was nog nooit gemakkelijk.