Nieuws

Gafco levert nu ook emissievrij met elektrische truck

Redactioneel

Een deel van de bestellingen bij Gafco wordt in de Achterhoek nu permanent emissievrij bezorgd. Rensa Family Company, het logistieke zusterbedrijf van Gafco, bezorgt die bestellingen sinds mei 2022 met een elektrische vrachtwagen. De inzet van het voertuig is de volgende stap in de realisatie van onze ambitie om in 2030 klimaatneutraal te zijn.

Inventor; het gevoel van ultiem comfort & bescherming

Productnieuws

Inventor airconditioning kan verwarmen en koelen 
Het huidige gebruik van airconditioning is meer dan alleen koelen. Simpel verwarmen waar nodig en daarmee een hybride oplossing in combinatie met de bestaande ketel of comfortabel verwarmen van gewenste ruimtes in jouw woning of bedrijf.

Daikin Academy trainingen voor Split-airco en Koudetechniek oplossingen!

Productnieuws

Het werk van installateurs is medebepalend voor de uiteindelijke kwaliteit van een klimaatsysteem. Daarom ondersteunt Daikin de installateurs bij het vergroten van hun kennis van en ervaring met Daikin-producten via onze uitgebreide leeromgeving, de Daikin Academy. We bieden een breed aanbod van Daikin trainingen voor onze airconditioningsystemen en toepassingen van koudetechniek.

Bereikbaarheid en leveringen kerstperiode

Redactioneel

Graag informeren we je over onze bereikbaarheid en leveringen rond kerst en oud en nieuw. Onze kantoren en servicebalies zijn op 24 en 31 december geopend tot 13.00 uur.

Forse groei van aanbod airconditioning

Redactioneel

Airconditioning is een groeimarkt. De techniek is gewild bij eindgebruikers, en steeds meer installateurs verkopen, monteren en onderhouden ze.