Nieuws

Wij zijn verhuisd

Redactioneel

Sinds 25 januari zijn wij verhuisd naar onze nieuwe locatie in Waddinxveen. Je kent Gafco als de technische groothandel met de meeste kennis van koeltechniek. Als onderdeel van de Rensa-familie, één van de grootste technische groothandels van Nederland, weet je dat onze voorraad ruim is en we beschikken over een zeer sterk en snel logistiek netwerk. Kortom, nieuw pand, nog meer mogelijkheden, nog betere service. Laten we samenwerken aan nog slimmere oplossingen.

Fieldpiece

Actie

Draadloze digitale 4-poorts koelmiddelverdeler inclusief vacuum sensor FIELDPIECE. De Fieldpiece SM480 4-weg digitale manifold met zeer geavanceerde functies maken het afstellen en onderhouden van een nieuwe of bestaande airconditioning, koelinstallaties en
warmtepompen snel, efficiënt en betrouwbaar. 

Eindejaarsactie WICU® Clim

Actie

Geïsoleerde flexibele koperen buis voor koelings- en luchtbehandelingstechnieken.

Op weg naar duurzame koeling: hét Gafco en Panasonic Event

Redactioneel


De overstap van synthetische naar natuurlijke koudemiddelen is momenteel in volle gang, maar veel bedrijven ervaren nog obstakels. Werken met CO2 wordt vaak als 'uitdagend' gezien vanwege de hogere drukken in vergelijking met traditionele installaties zonder CO2. Maar geen zorgen, wij staan voor je klaar.

Strengere handhaving rondom BRL100-certificering

Redactioneel

 Momenteel voert de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) intensieve controles uit om te verifiëren of installateurs voldoen aan de BRL100-certificering.