Productnieuws

Fieldpiece Valve Core Removal Tool vereenvoudigt HVACR-onderhoud


Fieldpiece introduceert de nieuwste toevoeging aan haar assortiment: de Valve Core Removal Tool (VCRT). Dit innovatieve gereedschap is ontworpen met veelzijdigheid, slimme functies en grondigheid in gedachten, om technici te helpen bij het vereenvoudigen, versnellen en verbeteren van hun werkzaamheden.

Veelzijdigheid is essentieel met alle veranderingen binnen de HVACR-industrie, en de Fieldpiece VCRT levert dit. Met verwisselbare 1/4" en 5/16" servicepoortfittingen, biedt de VCRT veelzijdigheid en efficiëntie voor technici in de HVACR-industrie. Dit betekent dat technici niet langer meerdere gereedschappen nodig hebben voor verschillende systemen, waardoor hun gereedschapskist compacter wordt. Het zorgt bovendien voor een betrouwbare afdichting met behulp van de geïntegreerde O-ring tussen de fittingen en de behuizing van de VCRT.

Slimme innovaties maken van de VCRT een opvallend gereedschap op elke bouwplaats. De VCRT is uitgerust met slimme innovaties, zoals een geïntegreerd kijkglas geïnspireerd door het vertrouwde SMAN® ontwerp. Hierdoor kunnen technici controleren of de ventielkern volledig is opgevangen en verwijderd, voordat poorten worden geopend. Het speciale ontwerp van de comfortspinner vermindert de belasting op de handen voor technici. Ze kunnen hun handpalmen gebruiken in plaats van hun duimen, wat ergonomisch is en helpt bij lange dagen op het werkterrein.

Grondigheid is het kenmerk van de VCRT, die met zijn veelzijdige fittingen, geïntegreerde kijkglas, ergonomische comfortspinner en betrouwbare vangfunctie een nieuwe standaard zet in gereedschap voor het verwijderen van schräderventielen.

De VCRT is vanaf week 19 leverbaar. Wees er snel bij en plaats alvast je bestelling via www.gafco.nl of neem contact met ons op via 0182-642323.

Bekijk het assortiment