Redactioneel

Nieuwe innovatieve wandmodellen Inventor verbeteren thuiscomfort


Inventor heeft recentelijk twee innovatieve wandmodellen aan haar assortiment toegevoegd. Met deze nieuwe modellen, de Inventor Neo en de Inventor Leon, streeft Inventor ernaar om thuiscomfort te verbeteren en tegelijkertijd te zorgen voor een gezondere leefomgeving. Met geavanceerde technologieën en gebruiksvriendelijke functies bieden de Inventor Neo en Inventor Leon airconditioners een perfecte balans tussen prestaties, efficiëntie en comfort.

1. Inventor Neo: Creëer de perfecte atmosfeer in huis

De Inventor Neo airconditioners zijn ontworpen met geavanceerde technologieën om een ideale woonomgeving te creëren. Met functies zoals ultraviolet type C-technologie en een ionisator zorgen ze voor een schone atmosfeer vrij van schadelijke micro-organismen, stof, pollen of rook. Totaal comfort wordt gegarandeerd met de Breeze Away-modus die luchtbewegingen zo regelt dat deze niet naar de persoon toe worden gericht, en de Follow Me-modus die de temperatuur van de kamer aanpast op basis van waar de draadloze controller zich bevindt. De Neo is eenvoudig te bedienen via Wi-Fi, terwijl tot 70% op energiekosten wordt bespaard.

2. Inventor Leon: Krachtige prestaties en uitstekende luchtkwaliteit

De Inventor Leon airconditioners beloven niet alleen krachtige prestaties, maar ook uitstekende luchtkwaliteit. Met energieklasse A+++ in koeling en verwarming, evenals in alle vermogens (9.000/12.000/18.000/24.000 btu), garanderen ze uitstekende, krachtige werking en maximale efficiëntie. De ECO-modus minimaliseert energieverbruik, terwijl de Heating Zone de buitenunit beschermt tegen barre weersomstandigheden en de levensduur verlengt. Daarnaast elimineren de ingebouwde ultraviolet type C-technologie en ionisator virussen, bacteriën en andere schadelijke deeltjes voor een gezonde en schone atmosfeer in huis. Net als de Neo, beschikt ook de Leon over de Breeze Away-functie, voor een perfecte kamertemperatuur en aangename luchtbewegingen.

NEO

LEON