Redactioneel

Qventi: perfecte omkastingen voor airconditioners en warmtepompenInstallateurs hebben er een nieuwe troef bij voor hun projecten: Qventi omkastingen, verkrijgbaar bij Gafco Koude & Klimaat. Deze omkastingen zijn ontworpen om niet alleen bescherming te bieden aan buitenunits van airconditioners en warmtepompen, maar ook om een esthetisch aantrekkelijke oplossing te bieden voor hun integratie in de buitenruimte.

Met een focus op zowel functionaliteit als design, belooft Qventi omkastingen een veelzijdige oplossing voor een breed scala aan installaties. Dankzij hun universele karakter en diverse maatvoeringen zijn er geschikte behuizingen voor nagenoeg ieder merk en model airconditioner of (zwembad) warmtepomp. Qventi kan ook bij elk model omkasting een passende onder- of achterplaat leveren.

CAL100 – Afmetingen buitenzijde: 100 x 75 x 50cm (BxHxD)

CAL115 – Afmetingen buitenzijde: 115 x 85 x 57.5 cm (BxHxD)

CAL130 – Afmetingen buitenzijde: 130 x 115 x 65 cm (BxHxD)

CAL150 – Afmetingen buitenzijde: 150 x 125 x 75 cm (BxHxD)

Voor meer informatie over het inmeetadvies: Airco omkasting inmeetadvies - Qventi

Bescherming met stijl

Qventi heeft een breed scala aan kleuren en maten voor buitenunit-omkastingen, zodat er altijd één tussen zit die goed bij de wensen van de klant past. Naast de kleur is er voor de klant ook de mogelijkheid om de omkasting te personaliseren met verschillende accessoires. Bestel voor je klant een onder- of achterplaat om de vrijstaande airco op een smaakvolle manier te camoufleren. Voor installaties op de grond worden standaard opstelvoetjes meegeleverd, waardoor een stijlvolle en vrijstaande afwerking gegarandeerd is.

Ontdek meer in onze webshop

Benieuwd naar ons volledige assortiment aan Qventi omkastingen? Neem een kijkje in onze webshop en ontdek de mogelijkheden voor jouw volgende project. Ga voor een upgrade in stijl met de innovatieve omkastingen van Qventi!

Bekijk nu ons aanbod omkastingen op onze webshop: Omkastingen | Gafco