Productnieuws

Siesta van Daikin: innovatie, comfort en efficiëntie ineen


Het Siesta wandmodel van Daikin is een toonaangevende keuze voor installateurs die streven naar superieure klimaatoplossingen voor hun klanten. Met een indrukwekkend scala aan geavanceerde functies en ingebouwde intelligentie, biedt het ook aanzienlijke energiebesparingen.

Dankzij geavanceerde technologie en ingebouwde intelligentie bereikt de Siesta (split ARXM-N9 + ATXM-N) een seizoensrendement tot A+++, zowel in de koel- als verwarmingsmodus. De Heat Boost-functie zorgt voor een snelle opwarming. De ingestelde temperatuur wordt 14% sneller bereikt dan bij veel normale airconditioners.

Het Siesta wandmodel onderscheidt zich door de geavanceerde 3D-luchtstroom, die verticale en horizontale auto-swing combineert. Hierdoor kan de warme of koele lucht gelijkmatig door grote ruimtes worden verspreid, zelfs tot in de verste hoeken. Een bewegingssensor voor 2 zones optimaliseert de energiezuinigheid door de luchtstroom aan te passen aan de aanwezigheid van mensen. Wanneer er geen beweging wordt gedetecteerd, schakelt de unit automatisch over naar de energiezuinige stand.

Gezondere leefomgeving

Het Siesta wandmodel biedt geavanceerde luchtzuiveringstechnologieën, zoals het zilverfilter en de Flash-streamer. Het zilverfilter vangt allergenen op voor een constante aanvoer van zuivere lucht, terwijl de Flash-streamer chemische reacties activeert om allergenen af te breken en storende geuren te verwijderen, wat resulteert in een gezondere en schonere leefomgeving.

Met de Daikin Residential-regelaar hebben gebruikers de mogelijkheid om de binnenunit moeiteloos te bedienen vanaf elke locatie via een handige app. Bovendien maakt spraakbediening via platforms zoals Amazon Alexa, Siri of Google Assistant het eenvoudig om belangrijke functies zoals setpunt, bedrijfsmodus en ventilatorsnelheid te regelen.

Door het unieke geluidsdrukniveau tot slechts 19 dBA biedt Siesta bovendien een fluisterstille werking. Kortom, het Siesta wandmodel van Daikin biedt niet alleen superieure prestaties en comfort, maar ook geavanceerde functies die iedere thuiservaring naar een hoger niveau tillen.

Bekijk het assortiment