Bedrijfsnieuws

Coronavirus: wij blijven je van dienst

De gezondheid en veiligheid van onze klanten, fabrikanten en medewerkers zijn voor Gafco topprioriteit. We volgen de richtlijnen en het advies van het RIVM en hebben naar aanleiding van de recente ontwikkelingen de nodige maatregelen genomen. Wél kunnen wij je ‘gewoon’ van dienst zijn zoals je dat van Gafco gewend bent.

Bestellen blijft mogelijk en servicebalies blijven geopend

Het plaatsen van bestellingen en het leveren daarvan blijft mogelijk. Ook blijven de servicebalies geopend. Bezoek je de balie? Probeer daarbij, zoals door de overheid gevraagd, 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren.

Natuurlijk willen wij graag iedereen helpen, maar wij vragen je vriendelijk onze servicebalies NIET te bezoeken als je verkoudheidsverschijnselen hebt: neusverkoudheid (veel niezen), loopneus, niezen, keelpijn en lichte hoest en verhoging of koorts.

Kantoor beperkt toegankelijk voor bezoekers

Medewerkers van Gafco zullen zeer beperkt klanten bezoeken en ons kantoor is beperkt toegankelijk voor bezoekers. Onze medewerkers werken waar mogelijk vanuit huis en daarom zijn wij digitaal en telefonisch bereikbaar. Zo kunnen wij je ‘gewoon’ van dienst zijn zoals je dat van Gafco gewend bent.

Wij bedanken je voor je begrip!