Productnieuws

Daikin Academy trainingen voor Split-airco en Koudetechniek oplossingen!


Het werk van installateurs is medebepalend voor de uiteindelijke kwaliteit van een klimaatsysteem. Daarom ondersteunt Daikin de installateurs bij het vergroten van hun kennis van en ervaring met Daikin-producten via onze uitgebreide leeromgeving, de Daikin Academy. We bieden een breed aanbod van Daikin trainingen voor onze airconditioningsystemen en toepassingen van koudetechniek.

Vernieuwd en compleet trainingsaanbod

Daikin biedt volledige leertrajecten, brede opleidingen, praktijktrainingen en webinars. Op deze manier is er altijd een training die bij jou past. Aanmelden op de Daikin Academy leeromgeving en gebruikmaken van ons trainingsaanbod kan geheel kosteloos. Ga naar www.daikin.nl/training.

Praktijktrainingen in het nieuwe Daikin Experience Center

In ons nieuwe Daikin Experience Center in Breukelen, langs de A2 tussen Utrecht en Amsterdam, maar ook op onze vertrouwde locatie van het hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel, is het mogelijk om onze producten te kunnen zien, horen én ervaren. Tevens worden er praktijktrainingen gegeven.

Meerdere medewerkers tegelijkertijd aanmelden voor Daikin praktijktrainingen

Het is ook mogelijk om meerdere medewerkers tegelijkertijd aan te melden voor de Daikin Opleidingen, Micro-Learnings, Leertrajecten en Praktijktrainingen. Neem contact met ons op via training@daikin.nl en je ontvangt binnen 48 uur de uitleg en toegang om jouw collega’s via één coördinator in te schrijven voor een training.

Training 'op maat'

Als ons split-airco en/of koudetechniek trainingsaanbod niet helemaal aansluit op de trainingsbehoefte binnen jouw bedrijf, kunnen wij ook trainingen ‘op maat’ verzorgen voor jou en jouw collega’s, eventueel bij u op locatie. Laat het ons weten via training@daikin.nl. Wij denken graag met je mee.