Bedrijfsnieuws

Exclusief bij Gafco: airconditioning van Inventor

De moderne en kwalitatief hoogwaardige single split en multi split airconditioning van Inventor is zijn bij Gafco direct uit voorraad leverbaar. Inventor, opgericht in 1966, is al meer dan 50 jaar een begrip in de airconditioning markt en staat vandaag de dag in meer dan 50 landen bekend om zowel de hoge kwaliteit als de hoge servicegraad.

Door de samenwerking is Gafco zowel importeur als distributeur van Inventor voor de Nederlandse markt. “Inventor heeft een uitgebreide range moderne airconditioners van hoge kwaliteit. Het zijn dynamische airconditioners; ze bieden de modernste technieken in een mooi jasje”, aldus accountmanager Ard Schell.

“Bovendien beschikken ze bij Inventor over uitgebreide technische kennis en staat service hoog in het vaandel. Dat uit zich dan ook in een garantieperiode van 5 jaar en de ruime beschikbaarheid van service-onderdelen. Gafco kan dan ook niet anders dan trots zijn op deze samenwerking.”

Meer informatie?
De single en multi split units van Inventor zijn uit voorraad leverbaar bij Gafco. Meer informatie? Bekijk ons assortiment of neem contact op via verkoop@gafco.nl