Productnieuws

Inventor; het gevoel van ultiem comfort & bescherming


Inventor airconditioning kan verwarmen en koelen 
Het huidige gebruik van airconditioning is meer dan alleen koelen. Simpel verwarmen waar nodig en daarmee een hybride oplossing in combinatie met de bestaande ketel of comfortabel verwarmen van gewenste ruimtes in jouw woning of bedrijf.

Daarnaast is Inventor airconditioning een energievriendelijke totaaloplossing waarmee een aanzienlijke reductie van het gasverbruik wordt gerealiseerd. Het stroomverbruik is in relatie tot het koel of warmtevermogen erg laag omdat alle Inventor airconditioning modellen koelen en verwarmen volgens het lucht-lucht warmtepomp principe. 
 
Voldoende redenen om te kiezen voor een oplossing met airconditioning en Rensa heeft een totaaloplossing van Inventor vanuit voorraad leverbaar. 
 
De geavanceerde Aria AR5 air-conditioning serie is een ultra moderne airconditioning serie  om het ultieme comfort te bieden, met slimme functies die aan de hoogste eisen voldoen! Het sterilisatie HEPA- filter, het drievoudige werkingsfilter en de krachtige ionisator zorgen voor het absorberen van een grote hoeveelheid stof, kwaadaardige micro-organismen en allergenen!  
 
Energiebesparingen zijn eenvoudig te bereiken door Hotelmenu bediening voor energiebesparende regelingen en tegelijkertijd voorkomt de 8°C verwarmingsstand mogelijke vorstschade op plaatsen die in de winter niet verwarmd worden. 

5 jaar garantie geldt voor alle Inventor airconditioners van Inventor

Op alle Inventor airconditioners geldt een garantie van 5 jaar. De hoge kwaliteitscontrole op de productie zorgt voor uitstekende prestaties en een lange levensduur, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden.

Bekijk het assortiment