Bedrijfsnieuws

Nieuw en exclusief bij Gafco: airconditioning van Nefit Bosch

De nieuwe airconditioningsproducten van Nefit Bosch zijn vanaf medio april exclusief verkrijgbaar bij Gafco. De toevoeging van diverse single- en multi-split varianten van Nefit Bosch is de volgende stap in de doorlopende uitbreiding van ons assortiment airconditioning.

Het gaat onder meer om de uit voorraad leverbare single-split airco’s: Bosch Climate 3000i en Bosch Climate 5000i. Daarnaast introduceert Nefit Bosch multi split buitenunits die gecombineerd kunnen worden met de binnenunits van de Climate 3000i en Climate 5000i. Alle modellen zijn standaard voorzien van onder meer high density filters, defrost-functie en anti-corrosieprotectie en draaien op het energie-efficiënte R32 koudemiddel.

Exclusief bij Gafco

Nefit Bosch gaat voor de distributie van de nieuwe producten exclusief de samenwerking aan met Gafco.

“Wij zijn zeer verheugd over deze samenwerking op het gebied van airconditioning. Nefit Bosch is al jarenlang een zeer vertrouwde partner van de Rensa Family. En Bosch is een wereldwijd bekend en sterk merk dat staat voor betrouwbare kwaliteit en service”, zegt Wessel Heintzbergen, category manager bij Rensa Family.

“We kijken ernaar uit om samen de markt te betreden en verder te verkennen. De vraag naar airconditioning groeit sterk. Met name onder eigenaren van nieuwe, goed geïsoleerde woningen en het toenemend aantal mensen dat ook na de coronacrisis deels thuis zal gaan werken. In combinatie met bijvoorbeeld PV-panelen is airconditioning ook nog eens een uitstekende duurzame all-electric oplossing.”