Redactioneel

Op weg naar duurzame koeling: hét Gafco en Panasonic Event

Aanmelden is niet meer mogelijk

Koolstofdioxide (R744), ook wel CO2 genoemd, is bezig met een terugkeer in de koeltechnologie. De toenemende bezorgdheid over het milieu vraagt om verandering. Wetgeving dwingt een groter gebruik van 'alternatieve' koudemiddelen zoals CO2 af. Waarom CO2? Het is een milieuvriendelijke oplossing. Samen met Panasonic presenteren we CO2-koelsystemen in Europa om klimaatverandering tegen te gaan en groene initiatieven te omarmen.

Ben jij klaar voor de toekomst van koeling?
De overstap van synthetische naar natuurlijke koudemiddelen is momenteel in volle gang, maar veel bedrijven ervaren nog obstakels. Werken met CO2 wordt vaak als 'uitdagend' gezien vanwege de hogere drukken in vergelijking met traditionele installaties zonder CO2. Maar geen zorgen, wij staan voor je klaar. Dit evenement is voor koeltechnische installateurs die deze technologie willen begrijpen en zichzelf en hun bedrijf willen voorbereiden op een duurzame toekomst.

Wanneer: Maandag 25 september 2023
Locatie: SnowWorld Zoetermeer (Buytenparklaan 30)

 

Programma

13.30 uur - 14.00 uur     Aankomst (melden bij receptie)
14.00 uur - 16.00 uur     Presentatie "werken met CO2"
16.00 uur - 17.00 uur     Borrel en tijd voor vragen
17.30 uur - 18.30 uur     Vrij skiën of snowboarden
19.00 uur - 21.00 uur     Diner

Ontdek de voordelen

Tijdens dit event duiken we in de wereld van CO2-koeling. Je krijgt inzicht in cruciale aspecten van zo'n installatie. Wij hebben voor jou eenvoudige keuzes geselecteerd, zowel van Panasonic als Gafco. Dit helpt je bij het kiezen van de juiste producten en zorgt voor een vliegende start.

Klinkt dit als een kans die je niet wilt missen?
Wacht dan niet langer en meld je voor woensdag 20 september hieronder aan voor het Gafco en Panasonic Event.
Let op: er zijn beperkt aantal plekken beschikbaar. Bereid je voor op een dag vol waardevolle kennis, praktische inzichten en een duik in de wereld van duurzame koeling. Be cool, be there!

Groet,

Het team van Gafco en Panasonic